Director

Francesc Cassú - Director artístic de la SCCC 

Francesc Cassú (Girona, 25 d'octubre de 1965) s'inicia al món de la música sota el guiatge del seu pare, Josep Cassú, i de Josep Viader, qui manifesta que Cassú ha estat el seu millor alumne. Segueix els estudis musicals al Conservatori de Música de Girona, i posteriorment els culmina amb la titulació superior al Conservatori de Música del Liceu.

El 1992, amb només vint-i-sis anys, assumeix la direcció de la cobla La Principal de la Bisbal, formació que actualment continua dirigint. Com a director convidat ha dirigit també l’Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orfeó Català, la Polifònica de Puig-Reig, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, a més de les cobles més importants de Catalunya.  Des de l’any 2008 és director  de La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

Destaca la seva producció simfònica, interpretada per les millors orquestres del país. Cassú ha obtingut importants guardons al llarg de la seva trajectòria musical. És cap de departament i professor d'harmonia i llenguatge musical al Conservatori de Música de Girona i responsable de l'Escola de Cobla de la mateixa entitat.