Paraules d'Anna Pagans sobre Amb Catalunya al cor

29/11/2010

Anna Pagans i Gruartmoner, Alcaldessa de Girona.

En anteriors textos que Josep Lagares m'ha demanat per a la mateixa finalitat que el que avui m'honoro d'escriure, he destacat tres valors que sempre m'han semblat imprescindibles per desenvolupar i promoure qualsevol projecte, independentment de la seva naturalesa: innovació, recerca i constància.

En escenaris com els actuals, conjugar aquestes capacitats pot esdevenir l'única fórmula que ens permeti avançar amb seguretat i recuperar els necessaris espais de confiança que, com a col·lectiu, ens calen de manera imperiosa.

METALQUIMIA contribueix enormement a la creació d'aquests espais. Ho fa en l'àmbit empresarial, però també en el cultural. I ara ens n'ofereix una nova prova. Aquest tercer CD, Amb Catalunya al cor, ens proposa un viatge eclèctic i versàtil, lligat a la tradició i a la modernitat, popular i de qualitat. En definitiva, una proposta creativa que ens permet recórrer bona part dels nostres referents musicals.

Capacitat de crear, aquest és el quart valor que hem d'incorporar als nostres projectes si volem tenir la garantia de l'èxit. La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ho ha fet des del primer dia i, per aquest motiu, les seves possibilitats de futur són avui més sòlides que mai.