Paraules de Francesc Cassú sobre Emociona't amb la SCCC - The Spirit of Christmas

20/11/2023

Quan la SCCC va enfocar el seu darrer projecte cap a l’emoció i el sentiment, teníem clar que una de les opcions que més s’ajustaven a aquest concepte era la música de Nadal.

Que els artistes de Música Global emocionen és evident; que les cançons que han esdevingut himnes ens toquen la fibra sensible també… Però és innegable que quan ve el Nadal (i abans i tot!) la multitud de bandes sonores que ens arriben ens fan evocar, recordar, trobar a faltar… en definitiva, ens fan emocionar.

I, com sempre, hem intentat posar tota la carn a la graella, recorrent a diverses cultures, diversos estils, varietat de gèneres, amb diferents colors vocals. I, com sempre, amb la nostra orquestra de protagonista. Aquesta orquestra diferent que pretén complir  amb totes les expectatives creades.

Ben cert és que hem intentat obrir al màxim el ventall de possibilitats. Hem procurat no ser ni massa clàssics ni excessivament actuals, ni massa nostrats ni massa americanitzats, seriosos però amb bon humor… I segur que en trobareu a faltar, perquè la grandesa de la música de Nadal és molt immensa, tant que seria impossible abastar-la tota. Simplement us n’oferim el nostre recull, la nostra tria que vol fer-vos passar una bona estona i, per damunt de tot, emocionar-vos amb el nostre particular Nadal.

 

Francesc Cassú

Director Artístic de la SCCC