Paraules de Josep Lagares sobre Emociona't amb la SCCC - The Spirit of Christmas

22/11/2023

Eren els inicis de l’any 2019 quan, des de la Fundació METALQUIMIA, vam idear la trilogia “EMOCIONA’T AMB LA SIMFÒNICA DE COBLA i CORDA”...  preteníem fer-los retrobar la millor música catalana i global tot gaudint-la des del cor... projecte que no vam poder inaugurar, per raons òbvies, fins al juny de l’any 2021 amb una selecció de les 25 millors peces editades per la discogràfica gironina MÚSICA GLOBAL en la commemoració del seu 25è Aniversari... Posteriorment, l’any 2022, els vam desvetllar el segon projecte del cicle amb EMOCIONA’T AMB LA SCCC · HIMNES DEL COR... un viatge emocional per les melodies més corprenedores dels darrers tres-cents anys i que han acabat esdevenint verdaders Himnes de la Humanitat... tots dos concerts van ser enregistrats per la Televisió de Catalunya TV3 amb gran èxit d’audiència i projecció.

Avui, ens enorgulleix poder-los presentar el tercer gran projecte de la trilogia amb el concert EMOCIONA’T AMB LA SCCC · THE SPIRIT OF CHRISTMAS, la traca final d’una travessia musical que els farà emocionar amb les sintonies més cabdals dels Nadals més Globals... i això ho fem precisament avui, perquè en temps de guerres, tribulacions i disrupcions, ens cal més que mai eixamplar, en l’espai i en el temps, la serenor del Nadal.

En el 15è aniversari del seu primer concert, el projecte que avui els proposa la Simfònica de Cobla i Corda reflecteix melodies universals on s’hi endevina l’Esperit del Nadal... un Esperit d’Humilitat, de Perdó, de Fraternitat i de Caritat... un Esperit de donació generosa i altruista que ens convida a compartir sense condicions, tot oblidant les pitjors rancúnies, els odis i les vanitats.

En nom de la família Lagares i de tot el Grup Empresarial que m’honora representar, desitjo sincerament que gaudeixin i es tornin a emocionar amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i les seves versions dels Nadals d’ara i de sempre... melodies que ens fan adonar que cada dia pot ser Nadal, només ens cal posar una miqueta d’Amor en tot allò que fem!

 

Josep Lagares

President Executiu METALQUIMIA, SAU