Paraules de l'Honorable Sr. Santi Vila sobre Llegendes del Pop & Rock

29/11/2014

Santi Vila, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

En el transcurs de la història hi ha moments de canvi social, econòmic, polític i cultural que, per la seva magnitud i repercussió, impliquen haver de reinventar-se i repensar-ho tot una altra vegada. Són moments en què la paraula crisi agafa la màxima intensitat dramàtica i en què la resistència de persones i institucions és posada a prova.

Aquest nou disc de La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, suma del talent de La Principal de la Bisbal i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, amb la tutela pedagògica de la prestigiosa Orquestra de Cadaqués, és un bon exemple d’aquesta capacitat de resistència. L’impuls de Metalquimia a aquest projecte certifica que tenim un teixit empresarial compromès amb el país, la seva cultura i la seva projecció arreu del món.

Confio que gaudiu d’aquestes Llegendes del POP&ROCK, magistralment dirigides per Francesc Cassú, i que el seu ritme se us encomani com a mi. Com si fos una transició entre el que és vell i el que és nou, iniciatives com aquesta necessiten de valors, idees i actituds decidides. I en aquest projecte es traspuen, des de la primera i fins a l’última nota. Felicitats i molts èxits!