Paraules de Lluc Salellas sobre Emociona't amb la SCCC - The Spirit of Christmas

23/11/2023

Girona és ciutat de música i el cicle ‘Emociona’t amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya’ n’és prova fefaent. Comprimint l’esperit nadalenc en diverses peces d’artistes ben variats, la SCCC tanca aquest compendi musical que ha comptat amb la participació de centenars d’artistes i de la qual n’han pogut gaudir milers d’espectadors.

Com a ciutat hem d’estar orgullosos de gaudir d’aquest dinamisme musical i que un espai municipal com l’Auditori en sigui l’epicentre. Alhora, hem d’estar agraïts a la Fundació Metalquimia per oferir una proposta simfònica que sorprèn any rere any gràcies a la fusió dels vents de La Principal de la Bisbal i la corda i percussió de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines. Sens dubte un projecte innovador que ja figura a les agendes de molts gironins i gironines.

Una demostració, doncs, que la tasca de la Fundació en l'àmbit cultural i musical és d'un valor incalculable per una ciutat com la nostra. Per això, l'any passat la ciutat els hi va agrair nomenant-los pregoners de la ciutat i per això el compromís és acompanyar la Fundació tant com ens sigui possible. La cultura és un pilar que defineix el model de ciutat que volem. Que sigui de qualitat, que arribi a arreu i a totes les edats. I la Fundació Metalquimia és peça clau en aquest engranatge. Gràcies per ser-hi. Gràcies a la família Lagares per tota la seva empenta. La ciutat us estarà sempre agraïda.

Esperem que aquest novembre totes i tots pugueu gaudir d’aquest Nadal precoç que ens ofereix La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya en forma de música.

 

Lluc Salellas

Alcalde de Girona