Paraules de Marta Madrenas sobre Emociona't amb la SCCC - 25 Anys de Música Global

14/01/2021

L’empresa gironina Música Global és qui està darrere de molts dels discos més importants de la música catalana dels darrers 25 anys. Sense l’empenta del seu fundador Salvi Cufí i de tot l’equip que l’ha acompanyat aquests anys, l’escena musical nacional de ben segur seria diferent, possiblement menys rica i completa.

 

Per la seva banda, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ens ha acostumat cada any a uns espectacles innovadors, atrevits i que a la vegada han servit per revisar cançons i obres clau de la nostra música. La Fundació Metalquímia suma encert rere encert amb la Simfònica de Cobla i Corda, i la proposta d’enguany de versionar cançons icòniques dels 25 anys de Música Global té tots els al·licients per convertir-se en un nou èxit de públic i crítica. A més, unir en un sol espectacle dos projectes que tenen al darrere uns apassionats per la música com són Josep Lagares i Salvi Cufí és una combinació perfecte, gironina de soca-rel, però amb voluntat de transcendir arreu del país.

 

Després d’un 2020 tan complicat com el que estem vivint, és una alegria veure tirar endavant projectes potents com aquest. Començar el nou cicle “Emociona’t” amb aquest homenatge a Música Global és també una manera de promocionar els nostres artistes més propers, un objectiu compartit en aquests temps d’incerteses. Confiem que l’evolució de la pandèmia no ens impedeixi gaudir-ne. Moltes gràcies, força i salut per a tothom!

Marta Madrenas - Alcaldessa de Girona