Paraules de Marta Madrenas sobre Emociona't amb la SCCC · Himnes del cor

26/11/2022

EMOCIONA’T AMB LA SCCC

Els concerts de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya són ja un dels esdeveniments musicals de referència a Girona, amb una proposta que any rere any ens emociona i ens permet gaudir de nou de molts dels nostres referents artístics. La feina que fa la Fundació Metalquimia té en aquests espectacles un retorn social indubtable, combinant disciplines i ajuntant sobre l’escenari músics i cantants de primera divisió.

Girona viu un moment de la seva història on estan coincidint fites culturals, gastronòmiques o esportives que situen la ciutat en l’elit del país i del sud d’Europa. Tot plegat és gràcies al treball constant i de qualitat d’uns equips humans de referència, a la col·laboració entre el sector públic i el sector privat, i als lligams que s’estableixen en una ciutadania orgullosa de la seva identitat. La SCCC forma part d’aquesta elit, com ho demostra no només la resposta del públic, sinó els premis que va acumulant amb els seus discs.

La proposta d’aquest 2022 és especialment atractiva, en el sentit que de ben segur ens encomanarà de positivisme i il·lusió amb aquest seguit d’himnes universals que sentirem per primera vegada en el format tan particular de cobla i corda. Vull agrair a la Fundació i a en Josep Lagares la seva disposició a seguir innovant, i a seguir treballant dia a dia en benefici de la ciutat i el país.

Moltes gràcies, i gaudim de l’espectacle!

 

Marta Madrenas

Alcaldessa de Girona