Paraules de Salvi Cufí sobre Emociona't amb la SCCC - 25 Anys de Música Global

10/01/2021

Un petit ...Gran somni!!

25 anys!  Aviat és dit.

Qui m’ ho havia de dir, quan un bon dia vaig decidir embrancar- me en una meravellosa història...

Reconec que hem passat moments durs, decepcions  i tristeses. Però les alegries i el repte de voler anar creixent i situar-nos on som, ho venç tot. La música és i serà sempre la meva vida.

Música Global no seria qui és sense cadascun dels més de 200 artistes que estan o han passat per casa nostra i que han confiat en nosaltres.

Tots i cadascun d’ells han posat la llavor perquè anem creixent. Deixar-nos-hi la pell per poder caminar junts. Gràcies a ells, som qui som i som on som.

Gràcies de debò!

Gràcies Sabine per ésser el motor que fa moure el vaixell. I gràcies Juan, Robert, Ramón, Ester , Fanny...  som un gran equip i per molts anys.

Memòria especial per als qui, d’una manera o una altra, també han remat juntament amb nosaltres aquests 25 anys.

No vull oblidar- me de tots els mitjans de comunicació, institucions, empreses, amics  etc.,  que sempre, sempre ens han ajudat i donat suport.

Els moments que passa la cultura i especialment la música són difícils, durs i expectants. Però la cultura és segura. I ens en sortirem. Ningú no ens aturarà, ni la musica deixarà de sonar.

Les gràcies més grans a la gran família Lagares, que a través de  la seva  Fundació Metalquimia  han apostat per aquest projecte i per fer  realitat  aquest petit gran somni!

Gràcies SCCC (sou meravellosos), gràcies mestre Francesc Cassú, Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núñez i Paula Giberga per, des del segon zero, apuntar- vos al projecte. I gràcies a tots els que sou al darrere  i que sou indispensables.

Aquí i ara escoltaràs una molt petita mostra (però representativa) del que ha estat una part de la banda sonora d’aquest país i de la nostra vida. Sé que no hi són totes les que hi hauria d’haver, però sí una part ben important.

Gràcies a tu que escoltaràs aquesta “joia”.  Gràcies per estimar la música.

I cap a 25 més!

Salvador Cufí - President de Música Global Discogràfica