Paraules del Molt Honorable Sr. Artur Mas sobre Llegendes del Cinema

30/11/2012

Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

«La feina ben feta no té fronteres» va ser un eslògan usat per la Generalitat ja fa uns quants anys per promocionar la qualitat del treball i l’excel•lència. Sembla que els amics de METALQUIMIA  van fer cas d’aquest lema, i per això avui dia són una de les millors empreses catalanes i una de les punteres a nivell internacional del seu sector.

Però el que vull destacar ara és la generositat i el compromís que METALQUIMIA sempre ha tingut amb Catalunya i, especialment, amb la nostra cultura. La creació, l’any 2008, de La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, que agrupa músics de La Principal de la Bisbal  i de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, tutelada per l'Orquestra de Cadaqués, és un bon exemple d’aquest altruisme i de l’encert de la iniciativa.

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ens presenta enguany el nou treball Llegendes del cinema, que reuneix peces inoblidables de pel•lícules de totes les èpoques. M’imagino que la selecció dels temes ha estat complicada, atesa la gran quantitat de melodies que hi ha per triar. I el fet que l’orquestra reuneixi músics ja veterans, amb una sòlida experiència, i joves que comencen ara la seva carrera musical servirà per donar un toc més modern o més antic a les interpretacions, d’acord amb el gust de cadascú.

Espero que tothom gaudeixi escoltant aquests temes, que ja formen part del nostre imaginari col•lectiu, queLa Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ens segueixi sorprenent cada any amb nous treballs, i agraeixo als responsables de METALQUIMIA  tota la tasca que fan per la música catalana i per Catalunya.