Paraules del Molt Honorable Sr. Pere Aragonès sobre Emociona't amb la SCCC - The Spirit of Christmas

24/11/2023

Fa 15 anys que gaudim d'una formació musical tan singular com és la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, impulsada el 2008 per Metalquimia i la Fundació Metalquimia. Durant  tot aquest temps ens heu ofert un viatge per diferents estils  musicals que ens han permès sentir una nova interpretació de peces tradicionals catalanes, de peces conegudes internacionalment i de composicions inèdites elaborades en exclusiva per músics catalans reconeguts.

Enguany podrem viure el Nadal amb els concerts de The Spirit of Christmas perquè s'hi combinarà des de música medieval fins a èxits contemporanis, en un muntatge amb les veus de cantants tan coneguts i estimats com Miki Núñez, Mariona Escoda, Beth, Elena Gadel, La Pau o Joan Garrido, a més de la Polifònica de Puig-reig. En conjunt, una mostra del talent i la qualitat musical que hi ha a Catalunya i que ens fa sentir plenament orgullosos.

La cultura és un element indispensable per a totes les societats que es vulguin empoderades, perquè ens  ofereix eines per créixer i per fer-nos més lliures. Per això s'ha de reconèixer i agrair tota la feina que fan els més de 140 músics, directors, tècnics, artistes, i totes les persones que fan possible un espectacle d'aquesta envergadura. Moltes gràcies a totes i a tots per participar­hi i per impulsar sempre endavant la música i la cultura. Estic convençut que ens tornareu a fer emocionar.

 

Pere Aragonès i Garcia

President de la Generalitat de Catalunya