Paraules del Sr. Josep Carreras sobre The Very Best

27/11/2015

Josep Carreras, tenor català.

El passat 7 de febrer, en el marc incomparable del Gran Teatre del Liceu, on vaig debutar fa més de quaranta anys, vaig tenir el plaer d'actuar acompanyat de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i la Coral Polifònica de Puig-Reig, en el concert de cloenda de la Capitalitat de la Sardana de la meva ciutat, Barcelona. Va ser molt emocionant poder cantar les sardanes i cançons tradicionals més conegudes del nostre ric repertori embolcallat pel so potent i inequívocament català de la cobla i per una corda molt jove i entusiasta.

 Vull felicitar molt sincerament els responsables de la Fundació Metalquimia per la iniciativa de crear una orquestra com la SCCC i per fer-la créixer fins arribar a actuar a les sales més importants del país, com són el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música. També cal felicitar-los per la proposta dels seus sis treballs discogràfics, dels quals ara es presenta un recopilatori, anant de la ineludible música tradicional catalana a propostes molt més agosarades com música de cinema o clàssics del pop i del rock.

 Desitjo de tot cor una llarga vida plena d'èxits a aquesta orquestra tan especial, amb la seguretat que a través de la música trobaran la felicitat.