El 28 d'abril "Tossudament Llach" en concert a les escales de la catedral de Girona.

25/04/2017

Divendres 28 d'abril a les 21 h La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presenta "Tossudament Llach" a les escales de la catedral de Girona.

No us perdeu el concert amb entrada lliure que inaugurarà un nou cicle de concerts a la ciutat de Girona. Estem parlant de “Notes al parc”, iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Girona i patrocinada per la Fundació Metalquimia que té com a objectiu oferir una proposta musical de qualitat a nous espais a l’aire lliure.

Durant l’acte de presentació del cicle musical, el president executiu de Metalquimia, Josep Lagares, va assenyalar que el projecte “igual que les accions que ha impulsat l’Ajuntament darrerament, té els tres components que són el leit motiv de la Fundació Metalquimia: cultura, educació i creativació per fer un món millor”.

Així que aquest divendres no podeu faltar al concert inaugural del cicle “Notes al parc” a càrrec de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya que interpretarà “Tossudament Llach”, sota la direcció de Francesc Cassú  i amb les veus d’Elena Gadel, Roger Padullés i Beth Rodergas.