La SCCC presenta el seu nou disc a l'Auditori de Girona

12/06/2021

Emociona't amb la SCCC · 25 Anys de Música Global es presenta a l'Auditori de Girona amb quatre concerts els dies 18, 19 i 20 de juny

 

Emociona’t amb la SCCC · 25 anys de Música Global és el primer projecte del cicle “Emociona’t” i neix amb l’objectiu de celebrar el 25è aniversari de Música Global, una de les discogràfiques catalanes més emblemàtiques, fundada a Girona el 1995 per Salvi Cufí. El nou treball compta amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la Polifònica de Puig-reig, que interpreten les peces més emblemàtiques que han marcat la trajectòria de la discogràfica i també de la música catalana recent, reversionant cançons de Blaumut, Doctor Prats, Lax’n’Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, entre molts altres.

Els concerts de presentació estaven previstos pel novembre de l’any passat, però les restriccions per la Covid-19 van obligar a ajornar-los fins a aquest mes de juny. Els concerts seran els dies 18 de juny (a les 20h), 19 de juny (a les 12h i a les 20h) i 20 de juny (a les 12h) a l’Auditori de Girona.