Torna la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

02/03/2012

El dia 1 de març de 2012 se signà a METALQUIMIA l’acord de patrocini de la SIMFÒNICA DE COBLA I CORDA DE CATALUNYA (SCCC), un projecte musical conjunt de  l’Orquestra de Cadaqués, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i La Principal de la Bisbal.Francesc Cassú, director de La Principal de la Bisbal, en será el Director artístic, i Jaume Lleixà, de l’Orquestra de Cadaqués, el Director Tècnic i Comercial.

La SCCC és un innovador projecte musical impulsat per METALQUIMIA l’any 2008, que ha editat ja tres CDs i ha realitzat nombrosos concerts arreu de Catalunya.

Després d’uns mesos de reflexió per adaptar l’orquestra a l’actual escenari cultural català, aquest any 2012 la SCCC torna amb renovades i rejovenides forces, amb la incorporació de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines JOCG.

D’acord amb les declaracions de Josep Lagares, director general de Metalquimia i un entusiasta del projecte, "amb aquest conveni es donarà als joves músics de la JOCG l’oportunitat de participar en els concerts de la programació regular de l’Auditori de Girona, interpretar repertoris inèdits i a la vegada treballar de prop sota el tutelatge de La Principal de la Bisbal".

  • Josep Lagares, Llorenç Caballero i Francesc Cassú signant l'acord
  • Els responsables de la SCCC amb l'Alcalde de Girona, Sr. Carles Puigdemont
  • L'Alcalde de Girona amb els responsables del projecte