Un concert per a mai oblidar!

22/11/2009

Només una paraula per definir el concert de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya SCCC el proppassat divendres dia 20 de novembre a l'Auditori de Girona ... IMPRESSIONANT !!

Amb un Auditori amb les entrades exhaurides, la presentació del segon projecte musical de la SCCC, el nou disc "Inoblidables en Concert" va aplegar  més de 1200 gironins per gaudir de la música catalana més nostrada amb l'inigualable i meravellòs so de la Cobla i Corda.

Sens dubte un moment històric i una nit amb moments tan màgics com un "Muntanyes del Canigó" amb un "solo" de guitarra entranyable de part de Jordi Codina, o l'extàsi de la "Catalanitat" de Mossèn Valentí Miserachs (President de l'Institut Pontifici de Música Sacra- Vaticà - Roma) d'entre molts altres ...a més de les estrenes especialment compostes per a l'ocasió de part de l'Enric Palomar (Introducció i Bailete) i d'en Carles Cases (Arquivoltes).

La trajectòria de la SCCC durant l'any 2009 amb la difusió del treball "Sardanes per al Món", la recent presentació del nou disc "Inoblidables en Concert", així com l'execució del Concert de Cap d'Any de TV3 (Televisió de Catalunya), de ben segur faran que la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya tingui en el 2010 un ANY INOBLIDABLE!!

  • Concert de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya SCCC a l'Auditori de Girona.