Paraules de l'Il·lustríssim Sr. Carles Puigdemont sobre Llegendes del Pop & Rock

28/11/2014

Carles Puigdemont, Alcalde de Girona.

A la ciutat de Girona, on gaudim d’un patrimoni històric, cultural, gastronòmic i literari molt gran, també les llegendes formen part del nostre ADN. És per això que el concert Llegendes del POP&ROCK em recorda aquest llegat col•lectiu, i més quan fa pocs dies que hem celebrat les Fires de Sant Narcís. Música, nous sons, experimentació, col•laboracions artístiques d’alt nivell junt amb joves talents de la ciutat, aixoplugats en la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, és el còctel que ens han preparat per gaudir d’un viatge en el temps a través de grans clàssics de la música pop i rock.

Els mecenes són un element indispensable per a la cultura. La seva figura ha estat necessària, vital fins i tot, al llarg de la història per a poder tirar endavant la immensa majoria del patrimoni artístic de què gaudim avui dia arreu del món. El present, en aquest sentit, no és diferent del passat. Metalquimia forma part d’aquest club de mecenes d’una forma absolutament desinteressada, que aposta per projectes que combinen tradició, art, joves i talent de la nostra ciutat. És una aposta per la cultura, però també per les noves generacions i, de retruc, per la ciutat de Girona.

Aprofito aquestes darreres ratlles per manifestar, com a ciutadà, i en nom de la ciutat, el nostre sincer agraïment a Metalquimia per la seva gran contribució en pro del talent jove, de la cultura i de la ciutat de Girona, i per desitjar un gran èxit a aquest nou treball col•lectiu.

Que comenci l’espectacle!